Tagjaink

Csere Márta

1981-ben született Tatán. Tanulmányait az érettségiig szülővárosában végezte.

2005-ben diplomázott ének-zene tanár, egyházzenészként Szombathelyen, majd 2014-ben a Pécsi Tudományegyetemen zeneterapeutaként.

Több, mint húsz éve foglalkozik könnyűzenével. Többféle formáció tagjaként számtalan egyházi, városi, külföldi rendezvényen vett részt. Saját dalokat ír, és ad elő többféle formációban.

Hétköznapi életében Panna lányával van otthon, aki 2016-ban született, mellékállásban jelenleg zeneterapeutaként dolgozik.

Járóka Béla

1975-ben 15-évesen kezdett el gitározni, ösztöndíjából vásárolt dobgitárján. Autodidakta módon, szalagos magnóról tanulta a Deep Purple, Uriah Heep, Nazaret, Thin Lyzy nótákat.

17 évesen már zenélt szülőfalujában, Császáron a Killers Zenekarban. Ballagásokon a szomszéd falvakban és a helyi kultúrotthonban zenéltek rendszeresen.

Bevonulása előtt 1981-ben átigazolt a tatabányai Orpheus-ba. A határőrségnél is zenélt, jó kis csapat volt, dobosuk Geletei Tibusz a mostani Tűzkerék dobosa volt.

1983-ban kezdett vendéglátózni a Reflex Bandben, majd a Jumbó Band gitárosa lett. 1996-tól duóban játszik a Helo-ban. Jelenleg is többféle formációban játszik, gitárt tanít Magyarországon és Szlovákiában. Latin gitáros szólóestjei közkedveltek.

Kedvenc gitárosai, példaképei: Yngwie Malmsteen, Gary Moore, Steve Morse.

Kedvenc hangszere a Gibson LP

Nágel Balázs

1978-ban született Tatán. Az általános iskolában kezdte a zenei tanulmányait, először klarinétosként, majd főhangszerének a zongorát választotta.

Az évek során számtalan hangszert kipróbált. Jelenleg 5 hangszeren játszik (zongora, orgona, szaxofon, klarinét, gitár).

Tanult klasszikus zenét, egyházzenét, jazzt, tánczenét, népzenét, hivatásos zenészi pályafutását 16 évesen kezdte, több zenei diplomával rendelkezik.

Kezdetben zenetanárként dolgozott 10 évig, jelenleg a NordArt cég tulajdonos ügyvezetője.

A zene az idők során háttérbe került az életében, napjainkban a cégvezetői munkák mellett műsorkísérésekre, stúdiómunkákra, session játékokra kérik fel, számos lemezen háttér és szólózenészként szerepel. Zenei rendezője volt számos projektnek, rádiós zenei szerkesztői, zenei szakértői munkákkal hódol jelenleg szenvedélyének.

Széles zenei látókörrel, sokrétű műfajismerettel rendelkezik, igyekszik zenei tapasztalatait és tudását a Kultúrhakni zenekarban is alkalmazni.

Kedvenc műfaja a melodráma improvizáció, de bármit szeret, amiben újat alkothat.

Nágelné Csere Ágnes

1980-ban született Tatán. Jelenleg Agostyánban él családjával. Férje, Nágel Balázs szintén a zenekar tagja. Gyermekeik Zalán (2005), Hanna (2007 ) és Zille (2011) Tatán járnak iskolába és óvodába.

Kezdetben a zenét hegedűsként tanulta, majd jött a gitár és később a basszus.

A basszusgitárral középiskolás korában kezdett ismerkedni. Az évek során sokan tanították és segítették fejlődését. Zenei tapasztalatait és gyakorlatát a folyamatos színpadi munka alatt szerezte, a Canto-rock zenekarban játszott keresztény könnyűzene adta a műfaji sokszínűséget játékmódja kialakulásához.

Szeretné, ha még sokáig tudnának így, együtt zenélni saját maguk és a közönségük örömére.

Zsombók József

1957 született Enyingen. Zene szeretetét szüleitől örökölte, édesanyja amatőr magyar nóta énekes, édesapja pedig hivatásos zenész volt.

Első tanára a precíz dobos édesapja volt. 1969-ben költöztek Tatabányára. Nagyapja Zsombók József karmester volt.

1974-ben teljesült az álma, hivatásos zenész lett. Tanulmányait az OSZK megyei stúdiójában, majd a Budapesti stúdióban végezte el.

Több magántanárnál is tanult. Katona zenész lett, majd a leszerelés után dolgozni kezdett, de a munka mellett is megmaradt a zene hobbiként az életében.

Tagja lett a Bányász Fúvós Zenekarnak, majd meghívták a Tatabányai Fesztivál Zenekarba. Sok szép évet töltött mindkét zenekarban.

A vendéglátózást sem hagyta abba, ahol a mai napig zenél, szólóban billentyűzik és több zenekarban dobol.